Algemeen
Nieuws
Groepen

MAAND ARCHIEF

Sportdag groep 7 en 8

Vandaag hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 meegedaan aan de sportdag voor Haaksbergse scholieren uit de bovenbouw. Atletiek, hockey, bootcamp, tennis en skeeleren dit jaar. Een buitengewoon sportieve dag met onze toppers!!

decor voor de musical schilderen

Vandaag is een aantal leerlingen onder leiding van Heidi bezig geweest met het schilderen van het decor.

levend stratego

Uiteraard werd vanavond levend stratego gespeeld in het bos!!!

‘Wie is de mol’ in Lichtenvoorde

Vanmiddag hebben we ‘Wie is de mol’ gespeeld in Lichtenvoorde. In elk team een mol die probeerde de opdrachten te laten mislukken. Hilarisch!!!

Nieuwsbrief 18

De nieuwsbrief is afgelopen vrijdag naar de ouders verzonden. Sommige ouders hebben deze niet ontvangen, er blijken wat problemen te zijn bij het versturen van de mail. Mocht u de nieuwsbrief niet ontvangen hebben, graag even een berichtje naar de groepsleerkracht!

Op de website kunt u de nieuwsbrief ook vinden!

nieuwsbrief 18

 

Avondvierdaagse

De tweede dag van de avondvierdaagse ging door het prachtige gebied bij onze school. Onze toppers van de 3, 5 en 10 km kwamen voorbij. Buitengewoon goed gedaan allemaal!!!

Meer foto’s op https://honesch.nl/fotos-2017-2018/avond4daagse/

schilderen

Het podium en de decorstukken zijn door Henri en Ernie geplaatst. Het oude decor moet eerst wit gemaakt worden, voordat we met het nieuwe kunnen beginnen! Werk aan de winkel dus!!!

 

handvaardigheid / techniek / koken in gr. 7 en 8

Vandaag zijn we een nieuwe ronde handvaardigheid en techniek gestart. Een groep hield zich bezig met band verwisselen en plakken, het Brugklasspel werd gespeeld, de bibberspiraal werd gemaakt en er werd geknutseld. Het best passend bij het benauwde weer was de heerlijke verse vruchtensorbet, uiteraard met ijs. Volgende week draaien we door!!!

Praktisch verkeersexamen

Vanmorgen hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 het praktisch verkeersexamen afgelegd. Wat was het druk in het dorp met alle opbrekingen! Vervolgens in spanning wachten op de uitslag; vanmiddag hoorden we dat iedereen is geslaagd. Buitengewoon goed gedaan jongens en meisjes. Morgen volgt de diploma-uitreiking.

Groep 7 en 8 met bewoners ‘t Saalmerink naar de weekmarkt

Vanmorgen hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 een aantal bewoners van ‘t Saalmerink meegenomen naar de weekmarkt. Boodschappen gehaald (o.a. haring en fruit) en koffie gedronken met iets lekkers erbij. Bewoners hebben (van elkaar) genoten.

CONTACT

Basisschool Honesch
Hasseltweg 10
7481 VB Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 15 48
Verstuur mail

facebook YouTube