Algemeen
Nieuws
Groepen

Zinzi leest voor in ‘de Kappen’

Woensdag 13 februari heeft Zinzi namens onze school meegedaan aan de Haaksbergse voorleeskampioenschappen. In een volle theaterzaal heeft ze het uitstekend gedaan. Niet de , maar wel onze winnaar!!!

Studiemiddag ontdekkend & ontwerpend leren

Groep 1/2

Open dag

Basketbaltoernooi gr7/8

De leerlingen uit groep 7 en 8 hebben vanmorgen meegedaan aan het jaarlijkse basketbaltoernooi. Mooie wedstrijden en prima gespeeld allemaal. Een team uit groep 7 behaalde zelfs de kruisfinale.

Oproep Europa Kinderhulp

Geef een kind de vakantie van zijn leven

Hoe fijn zou het zijn om even weg te zijn uit de chaos, niet aan je zorgen te hoeven denken en lekker te spelen met andere kinderen? Helaas zijn er veel kinderen die zich dit zullen afvragen. Ze leven in armoede, omringd door conflicten of in een zorgelijke thuissituatie. U heeft de kans om een van die kinderen een prachtige tijd te bezorgen die hij of zij nooit zal vergeten!

Wij zoeken nog vakantieouders die hun huis voor een periode van 10 tot 21 dagen willen openstellen voor een vakantiekind. In een gezellige, huiselijke sfeer komt een kind helemaal tot rust. Het beleven van de dagelijkse dingen is voor de kinderen al heel fijn, uitjes zijn leuk maar thuis met andere kinderen spelen vinden ze ook al super.
De periode in Nederland helpt de kinderen om hun dagelijkse zorgen even opzij te zetten en even helemaal kind te zijn. Door aandacht, liefde en structuur merken ze dat ze geliefd zijn en krijgen ze vertrouwen in de toekomst.

Europa Kinderhulp
Stichting Europa Kinderhulp (EKH) zet zich al jaren in om kinderen uit mindere situaties een fijne vakantie in Nederland te bieden. De kinderen komen uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Oekraïne. EKH heeft in deze landen contact met uitzendende organisaties, bijvoorbeeld sociale zaken of een kindertehuis. De reizen worden door EKH georganiseerd en alles is onder toezicht.

Kennismaken
Meer informatie vindt u op de website www.europakinderhulp.nl
Wilt u een informatiepakket ontvangen of wilt u zich aanmelden? Dit kan via de website of per mail: overijssel@europakinderhulp.nl
Voor contact met een medewerker kunt u bellen (bij voorkeur ’s avonds) met
Arjan ter Haar: 0523-610197

Plein

Genieten van ons prachtige plein, iedere dag super om te zien hoe de kinderen er spelen & ontdekken!

Beweeg Wijs E4 Parkeren & Realisatie Hacron Groen B.V. We zijn BUITENGEWOON tevreden 👌🌳

Workshop Technology 6,7,8

workshop Technology Elektriciteit 6,7,8

Open dag

Bent u zich al aan het oriënteren op een geschikte basisschool voor uw kind? Op dinsdag 5 en donderdag 7 maart staat de deur voor u open! Wij nodigen u en uw kind uit om een bezoekje te komen brengen. U krijgt dan een rondleiding door de school, u kunt een kijkje nemen in de klassen en u heeft alle gelegenheid om vragen te stellen. Wellicht tot dan!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn op deze dagen, neemt u dan contact op? We verwelkomen u dan graag op een ander moment voor een rondleiding.

Workshop Science 3,4,5

workshop Science 3,4,5

CONTACT

Basisschool Honesch
Hasseltweg 10
7481 VB Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 15 48
Verstuur mail

facebook YouTube