Algemeen
Nieuws
Groepen

MAAND ARCHIEF

Voorleeskampioen

Vandaag hebben Nicky, Sofie en Jessy gestreden om de titel ‘Voorleeskampioen’ van basisschool Honesch. Zij hebben een fragment voorgelezen uit hun favoriete boek. Sofie heeft de titel gewonnen en mag zich als winnares van bs Honesch vertegenwoordigen bij de Haaksbergse kampioenschappen. Gefeliciteerd Sofie!

Klik hier voor meer foto’s

 

Lees verder

Gefaseerde start onderwijs op school

Beste ouders/verzorgers,

Klik op onderstaande link voor meer informatie over het gefaseerd herstarten van het onderwijs.

Herstart onderwijs

Maatregelen Corona virus

Haaksbergen, 15 maart 2020

Betreft: Maatregelen Coronavirus

Geachte ouders/ verzorgers,

Actuele ontwikkelingen in Nederland, zijn voor het Bestuur van Stichting Keender, waar de basisschool van uw kind deel van uitmaakt, aanleiding om een aantal extra maatregelen te treffen. Het College van Bestuur heeft vandaag het besluit genomen, mede naar aanleiding van de richtlijnen van het kabinet, om de onderstaande maatregelen te treffen. Deze maatregelen gaan per direct in en gelden in ieder geval tot en met 6 april.

Lees verder

Voorleeskampioen

Vandaag hebben we de Kinderboekenweek afgesloten met de voorleeskampioenschappen voor groep 7 en 8. Rufus, Luuk, Fabian en Maura hebben fragmenten voorgelezen uit hun favoriete boek. Alle andere kinderen hebben genoten van de prachtig voorgelezen verhalen. Uiteindelijk was Maura de winnaar, Ze mag bs Honesch vertegenwoordigen bij de Haaksbergse kampioenschappen. Gefeliciteerd!!

Lees verder

Voetbaltoernooi groep 7 en 8

Vanmiddag hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 (aangevuld met een paar leerlingen uit groep 6) meegedaan met het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Groep 8 won alle poulewedstrijden, groep 7 won, verloor en speelde gelijk. Helaas geen finaleplaats dit jaar, maar BUITENGEWOON goed gedaan weer toppers!!!

Lees verder

Beschermd: Zien en doen met groep 6

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

Excursie Open Monumentendag

Vandaag hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 een bezoek gebracht aan de particuliere begraafplaats aan de Spoorstraat. In het kader van Open Monumentendag mochten de leerlingen een kijkje nemen op de begraafplaats die normaal gesproken gesloten is.

Lees verder

Inloopavond

Gisteravond hebben de leerlingen tijdens de inloopavond aan hun ouders laten zien, waarmee en hoe in de verschillende klassen gewerkt wordt. Grote opkomst met enthousiaste kinderen, ouders en leerkrachten!

Lees verder

Klaar voor de start!!

We zijn er klaar voor. De lokalen zijn ingericht; het ziet er allemaal weer mooi uit! Daarnaast heeft een aantal ouders ervoor gezorgd dat ook ons prachtige plein er weer buitengewoon

Lees verder

foto’s musical

Van de musical van afgelopen dinsdag heeft Heidi Horck een aantal foto’s genomen. Hierbij een reportage.

 

Lees verder

CONTACT

Basisschool Honesch
Hasseltweg 10
7481 VB Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 15 48
Verstuur mail