Algemeen
Nieuws
Groepen

Meetkunde in groep 8

Beveiligd: Groepsdoorbrekend werken 5 t/m 8

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Herfstvakantietip!

Kent u Kidsproof Twente al? Op deze website vindt u een handige Uitagenda met veel tips voor leuke kinder- en gezinsactiviteiten in de herfstvakantie, originele ideeën voor kinderfeestjes en meer. Extra fijn: u vindt hier ook tips voor gratis en low budget activiteiten!

https://www.kidsproof.nl/Twente

Bewoners ‘t Saalmerink doen mee!

De samenwerking zoals deze vorig jaar in gang is gezet, krijgt dit schooljaar natuurlijk doorgang. Vandaag was groep 5/6 aan de beurt. De ouderen deden mee met de BeweegWijs les van meneer Guido. Juniorcoaches waren vandaag Stijn en Jette uit groep 8.

Meer foto’s te zien op BeweegWijs-met-bewoners-t-Saalmerink

 

Tafels oefenen saai? Niet als je ‘t zo oefent…..

Hier het levende bewijs dat het oefenen van de tafels helemaal niet saai hoeft te zijn!

In groep 5 en 6 zijn de tafels erg belangrijk, ze zijn later in het jaar nodig bij moeilijker sommen. De leerlingen van groep 5 kunnen dit schooljaar een tafeldiploma halen. Om de tafels te oefenen zetten we verschillende werkvormen in zoals de Bee-bot, kamertje verhuren, flitskaarten, computer, Ipad en verschillende spellen.

Een kijkje in de groep…

27-09-2018 Kijkje in 1/2

Lekker lezen!

De nieuwe leeshoek werd direct in gebruik genomen! Kinderen konden heerlijk op de bank een boekje lezen, klik hier voor meer foto´s

Beveiligd: theatervoorstelling groep 3

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Gr 7/8 lid van anti-pestclub!

De leerlingen uit groep 7 en 8 hebben zich vandaag aangesloten bij de anti-pestclub

Bezoek installatiebedrijf Michorius

De leerlingen uit groep 7 en 8 waren vandaag te gast bij installatiebedrijf Michorius. Hier hebben de kinderen een bezoek gebracht aan de Technobiel waar ze o.a. geleerd hebben om storingen inde CV-ketel op te lossen en ontdekt hebben hoe een transportband werkt.Daarnaast hebben ze de beginselen van Aikido, een zelfverdedigingskunst, geleerd. Het was een geslaagde middag!!