Algemeen
Nieuws
Groepen

MAAND ARCHIEF

Voorleeskampioen

Vandaag hebben we de Kinderboekenweek afgesloten met de voorleeskampioenschappen voor groep 7 en 8. Rufus, Luuk, Fabian en Maura hebben fragmenten voorgelezen uit hun favoriete boek. Alle andere kinderen hebben genoten van de prachtig voorgelezen verhalen. Uiteindelijk was Maura de winnaar, Ze mag bs Honesch vertegenwoordigen bij de Haaksbergse kampioenschappen. Gefeliciteerd!!

Voetbaltoernooi groep 7 en 8

Vanmiddag hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 (aangevuld met een paar leerlingen uit groep 6) meegedaan met het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Groep 8 won alle poulewedstrijden, groep 7 won, verloor en speelde gelijk. Helaas geen finaleplaats dit jaar, maar BUITENGEWOON goed gedaan weer toppers!!!

Beveiligd: Zien en doen met groep 6

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Excursie Open Monumentendag

Vandaag hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 een bezoek gebracht aan de particuliere begraafplaats aan de Spoorstraat. In het kader van Open Monumentendag mochten de leerlingen een kijkje nemen op de begraafplaats die normaal gesproken gesloten is.

Inloopavond

Gisteravond hebben de leerlingen tijdens de inloopavond aan hun ouders laten zien, waarmee en hoe in de verschillende klassen gewerkt wordt. Grote opkomst met

enthousiaste kinderen, ouders en leerkrachten!

Klaar voor de start!!

We zijn er klaar voor. De lokalen zijn ingericht; het ziet er allemaal weer mooi uit! Daarnaast heeft een aantal ouders ervoor gezorgd dat ook ons prachtige plein er weer buitengewoon

mooi bij ligt. Super bedankt!!

foto’s musical

Van de musical van afgelopen dinsdag heeft Heidi Horck een aantal foto’s genomen. Hierbij een reportage.

Groep 8 de school uit!

Vanmorgen hebben we afscheid genomen van groep 8. Veel succes allemaal in het Voortgezet Onderwijs.

Schaakkampioenschappen bij ‘de Kappen’

Twee teams met leerlingen uit groep 6 t/m 8 hebben meegedaan aan de Haaksbergse Schaakkampioenschappen. Jelle, Jesse, Fabian, Diederik, Finn, Rufus, Bastiaan en Luuk hebben een buitengewoon leuk en goed toernooi gespeeld met als resultaat een 2e en 4e plaats. Trots op onze toppers!!

Groep 7 en 8 met bewoners ‘t Saalmerink naar de markt

Vanmorgen hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 een aantal bewoners van ‘t Saalmerink meegenomen naar de markt. Wat gedronken, een visje of wat fruit gehaald; het was weer een buitengewoon succes voor jong en oud!!

CONTACT

Basisschool Honesch
Hasseltweg 10
7481 VB Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 15 48
Verstuur mail

facebook YouTube