Algemeen
Nieuws
Groepen

MAAND ARCHIEF

Gastles Martijn

Vandaag hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 een indrukkende gastles gehad. Vanuit zijn rolstoel gaf Martijn Wes een inkijkje in zijn (gezins)leven van de afgelopen jaren met alle ups en met name downs. Aan de hand van een boeiende powerpoint vertelde hij hoe het leven van zijn gezin deze periode volledig op zijn kop gezet werd. Vol bewondering luisterden de leerlingen hoe Martijn en zijn gezin met diverse tegenslagen omgegaan is. Dat Martijn tegen het eind van de gastles uit zijn rolstoel opstond en (weliswaar moeizaam) weer bleek te kunnen lopen kwam als een grote verrassing. Martijn kon zijn verhaal dan ook (redelijk) positief beëindigen met zijn motto ‘live your life to the  ‘fullest’. Martijn bedankt!

Kampioen Haaksbergse Schaakkampioenschappen!!

En weer is het gelukt. Het eerste team met Casper, Thijmen, Mika en Shirin is vanmiddag ongeslagen schaakkampioen van Haaksbergen geworden. Een buitengewoon goede prestatie. Het tweede (Meike, Rodin, Daniel en Jelle) en het derde (Fabian, Rufus, Diederik en Bastiaan) team eindigden op een gedeelde 3e plaats. Toppers, gefeliciteerd allemaal!!! Dank aan de organisatie door @schaakvereniginghec.

 

Beveiligd: Bewoners ‘t Saalmerink in 3/4

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Beveiligd: bezoek bakkerij Bi’j Oons , gr. 1 en 2

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Koningsspelen 2018

Meer foto’s zijn te zien op: https://honesch.nl/fotos-2017-2018/koningsspelen-2018/

Handbaltoernooi 7/8

Vanmiddag hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 meegedaan aan het handbaltoernooi voor basisscholen. Mooie wedstrijden en goede wedstrijden gespeeld. Groep 8 behaalde zelfs de kwartfinale. Top gedaan allemaal!!

 

Beveiligd: Bakker & Broodmaaltijd in 3/4

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Groenste schoolplein van Overijssel

Groenste Schoolplein van Overijssel

Beveiligd: Paaseieren zoeken

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.