Algemeen
Nieuws
Groepen
MAAND ARCHIEF

Kulturhus

Op verzoek van Kunstzaal Achterom onderstaand verzoek om te verspreiden onder de leerlingen/leerkrachten.

Kunstzaal Achterom hangt vanaf 6 januari bomvol honden. Dat wil zeggen kúnst met honden. “Ik heb deze expositie niet met een specifiek doel georganiseerd”, legt Nell Annink uit. “Het leek me gewoon leuk om een expositieruimte van beneden tot boven bomvol te hangen met uitsluitend afbeeldingen van honden. Te meer omdat het Chinese jaar van de Hond in februari afloopt”, aldus de Enschedese beeldend kunstenaar.

Op zondag 20 januari tussen 14.00 en16.30 uur kun je in Kunstzaal Achterom Haaksbergen (bij het Kulturhus) je tekening inleveren die jij hebt gemaakt van een hond. Het mag je eigen hond zijn, of die van de buren, of een blauwe hond met twee staarten, of een robothond ….. eigenlijk is alles goed als het maar een hond is. Hij hoeft niet echt te bestaan: Gebruik je fantasie en maak je eigen mooie kunstwerk. Alle ingeleverde tekeningen zullen opgehangen worden bij de tentoonstelling “Honden ………………. En Nog Eens Honden” die vanaf 6 januari te zien is in Kunstzaal Achterom. Er wordt op 10 februari een winnaar gekozenen voor die kunstenaar in de dop is er een leuke prijs. Doe je mee en kom je ook op 20 januari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *