Algemeen
Nieuws
Groepen
MAAND ARCHIEF

Naschoolse opvang gaat van start!

Beste ouders/verzorgers,

Wij hebben groen licht. Het is definitief dat wij na de zomervakantie gaan starten met een BSO bij basisschool Honesch.

Vanaf nu kunt u zich aanmelden via de site van Columbus Junior (www.columbusjunior.nl). Ook liggen er inschrijfformulieren op school bij Nardy. Deze kunnen ingevuld ook weer bij haar worden ingeleverd.

Wij starten de BSO op maandag, dinsdag en donderdag. Op schooldagen zijn wij geopend vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag kunnen kinderen van de Honesch opgevangen worden bij onze vestiging Hassinkbrink aan de Brem 3 in Haaksbergen. Bij genoeg aanmeldingen zullen wij de BSO ook op deze dagen openen.

Tijdens studie- en vakantiedagen is de BSO geopend vanaf 07.00 uur tot 18.00 uur. Op deze dagen gaan wij eventueel samen met BSO Hassinkbrink.

De BSO zal een combinatie worden tussen sport, avontuur, natuur en techniek. Al deze elementen zijn duidelijk aanwezig in de school en in de omgeving. Dit sluit zo mooi aan bij de visie van de school, dat wij deze ook allemaal terug willen laten komen bij onze BSO. Hierdoor wordt het een unieke BSO waar kinderen veel plezier en uitdaging zullen beleven.

In de zomervakantie gaan wij de ruimte inrichten, zodat de groep na de vakantie gereed is om kinderen op te vangen. Wij hebben er zin in en kijken ernaar uit om te starten.

Met vriendelijke groet,

Basisschool Honesch                                                         Columbus Junior

Nardy te Koppel                                                                     Nanda Lammers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *