Algemeen
Nieuws
Groepen
MAAND ARCHIEF

Gastles ‘Anders zijn maakt geen verschil’

Vanmorgen hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 een leuke en bovenal leerzame gastles gehad van het Gehandicapten Platform Berkelland. Vier mensen met een beperking vertelden over hun beperking en over wat zij met deze beperking nog allemaal kunnen. Verschillende vooroordelen werden ontkracht en uiteraard mochten de leerlingen vragen stellen. Vervolgens mochten de leerlingen ervaren hoe het is om in een rolstoel te rijden, ‘doof’ voetbal te spelen en geblinddoekt een parcours af te leggen. Bij de evaluatie concludeerde Mika dat wij eigenlijk allemaal zielig doen om dingen (een schrammetje noemde hij) die er eigenlijk niet toe doen. Mensen van @levenopwieltjes bedankt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *