Algemeen
Nieuws
Groepen
MAAND ARCHIEF

Gastles Martijn

Vandaag hebben de leerlingen uit groep 7 en 8 een indrukkende gastles gehad. Vanuit zijn rolstoel gaf Martijn Wes een inkijkje in zijn (gezins)leven van de afgelopen jaren met alle ups en met name downs. Aan de hand van een boeiende powerpoint vertelde hij hoe het leven van zijn gezin deze periode volledig op zijn kop gezet werd. Vol bewondering luisterden de leerlingen hoe Martijn en zijn gezin met diverse tegenslagen omgegaan is. Dat Martijn tegen het eind van de gastles uit zijn rolstoel opstond en (weliswaar moeizaam) weer bleek te kunnen lopen kwam als een grote verrassing. Martijn kon zijn verhaal dan ook (redelijk) positief beëindigen met zijn motto ‘live your life to the  ‘fullest’. Martijn bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *